Minőségi gerincpárnák görnyedés ellen
szeptember1
Minőségi gerincpárnák görnyedés ellen
szeptember1

Ügyfélszolgálat

(70) 339-8676

A gerincsérv kialakulása

gerincsérv kialakulása

Cikkek

Dr. Gőgh Edit
A lumbágó, azaz köznapi nevén a derékfájás, a 20-50 éves korosztályban minden 3-4-dik embert érintő ...
Szabó Szilvia
A jóga és a gerinc kapcsolatáról indul egy cikksorozat, melynek segítségével megismerkedünk a jóga v...
Wirth Andrea
Dr. Pellet Sándor ortopéd szakorvos rendszeres és tudományos igényű szűrővizsgálatának eredményei sz...
Varga Terézia
A gerincproblémával küszködők vagy gerincműtéten átesettek számára a legcélzottabb mozgástevékenység...
Kálmán Renáta
A helyes táplálkozás és a kiegyensúlyozott étrend fontos szerepet tölt be szervezetünk egészségi áll...
Dr. Eszes Gabriella
A lumbago a deréktáji gerincből kiinduló, olykor lábujjakig is kisugárzó fájdalom, amelyet hirtelen ...

Legyél a partnerünk

Máté és Zoli fanatikus megszállottja annak, hogy Magyarország gerince egészséges legyen. Éjjel nappal szerveznek, gyógyítanak, megjelennek, hogy terjedjen az „ige”… Biztos Te is nap mint nap látod, hogy az oktatás és az egészségügy sajnos ma a tüneti kezelésen túl nem sűrűn tud segíteni a gerincbetegeknek! El kell tehát terjeszteni az információt, amivel az emberek meg tudják előzni a gerincbetegségek kialakulását, meg kell mutatni Nekik a helyes ergónómia jelentőségét, fel kell világosítani őket arról, hogy a degeneratív betegségeiket legtöbbször az ülő munkának köszönhetik. Igy rengeteg tartáshibás gyermeket óvhatunk meg a gerincbetegségektől, és rengeteg gerincbeteget a felesleges fájdalmaktól.

 

Ebben több módon lehetünk partnerek

 

Mini partnerség

- ajánlhatod az oldalt és a videotanfolyamot ismerőseidnek, rokonaidnak. Ezzel már sokat teszel, mert a sok helyen található elméletieskedő szöveg helyett itt azokra az információkra fókuszálunk, melyek kel elkerülhető a gerincbetegség, megelőzhető a műtét, elkerülhető a kiújulás, és ismerőseid mindezt emberi nyelven olvashatják.

 

Vagy legyél Benergo nagykövet

Ebben az esetben a gerincsérv megelőző párnáinkat is terjesztheted, mely korrekt keresetkiegészítési lehetőséget is jelent. Ez egy komolyabb együttműködés, melyet elsősorban orvosoknak, gyógytornászoknak, fitness edzőknek,  természetgyógyászoknak, gerinctrénereknek, és olyan embereknek ajánlunk fel, akik gerincbetegekkel állnak kapcsolatban. Itt komoly oktató anyagot nyújtunk, hogy nagykövetként a leghatékonyabban tudd képviselni a közös ügyet, tájékoztatni az embereket, és terjeszteni a párnákat, melyek leveszik a sérvesítő erőt az ülő munkát végző ember gerincéről. Igy akár hobbid  lehet a hivatásod, mellyel egy nagyon jó célt szolgálhatsz.

 

Ha bővebben érdekel a lehetőség, írj egy "érdekel a nagykövetség" tárgyú emailt az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. –n, és részletes tájékoztatót küldünk.

Gerincbarát webáruház

Benergo gerincpárnák a Duna TV-ben